Inilah Latar Belakang KEMBAR Arwah Yus Jambu Yang TIDAK PERNAH Didedahkan

Posted on
VIRAL… Inilah Latar Belakang KEMBAR Arwah Yus Jambu Yang TIDAK PERNAH Didedahkan !!! | Inilah wajah suami seiras dengan arwah Yus Jambu. Gambar ini sekadar untuk melepas rindu arwah Yus Jambu. Gambar yang telah dikongsikan oleh Siti Sharifah (umi cayang papa, hemsem cuamiku) ini menjadi viral di laman social ekoran wajah suaminya itu mirip arwah Yus Jambu yang meninggal dunia beberapa bulan yang lalu akibat serangan jantung.

Apa-apa pun, semoga gambar ini dapat mengubat rindu buat semua peminat arwah di luar sana. Semoga arwah kini tenang di alam sana. Al Fatihah. KREDIT BERITA SAIKO.

 

Tauke Jambu memuatnaik foto mencari lelaki mirip arwah Pak Yus.

PELAWAK dan penyampai radio Tauke Jambu mencari identiti lelaki yang mirip Allahyarham Yus Jambu selepas sekeping foto lelaki berkenaan yang viral di laman sosial baru-baru ini.

Menerusi laman Instagram, Tauke atau nama sebenarnya Zamatul Amri Zakaria, 39, memuatnaik gambar lelaki berkenaan dan meminta pengikutnya yang mempunyai maklumat atau nombor telefon individiu untuk berkongsi maklumat itu dengannya.

“Salam sesiapa kenal pemuda ini, boleh mesej nombor telefon dia tak? tulisnya.

Tinjauan melalui ruangan komen, sebahagian peminat mengatakan lelaki ini berasal dari Kelantan dan wanita yang bergambar bersebelahan dengan lelaki tersebut merupakan isterinya yang bernama Siti Sharifah.

Bagaimanapun,  tidak dapat dipastikan samada Tauke sudah berjumpa atau belum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *